Bize ulaşın: info@easydanismanlik.com

London School of English Tesol programı sunmaya başlıyor



London School of English Tesol programı sunmaya başlıyor

The London School of English (LSE), İngiltere, Trinity College Tesol teacher training sertifika programını sunmaya başlıyor.

Söz konusu sertifika programı okulun sunduğu profesyonel gelişim programlarına Kasım, 2015 ten başlamak üzere eklenmiş olacak

The London School of English Trinity College teacher training programını hem lokal hem de yabancı öğrenciler için sunuyor olacak.
4 hafta surely olarak sunulacak olan  yoğun Teaching English to Speakers of Other Languages (Tesol) programı okulun batı Londra’da bulunan Westcroft Square merkezinde sunulacak.

The Trinity College CertTesol programı ingilizce öğretim kariyerine yeni başlayacak olan öğrenciler için tasarlandı.  Program British Council tarafından tanınıyor .

Kalitenin uzun bir gelenekten geldiği, The London School of English ekibi deneyimlerini ve uzmanlıklarını ilgilenen ve ileride çok iyi bir ingilizce öğretmeni olmak isteyen adaylarla buluşturuyoruz.

Sınıfında tam anlamıyla potansiyeli yakalayabilmek isteyen öğretmenler, sizlere sesleniyoruz.

Diğer tarafta LSE deki “Effective Lecturing Skills in English” programı da dersleri ingilizce olarak veren öğretmenler için de ilgi görüyor.

1912 de kurulmuş olan, LSE Brileşik Krallık’ta ingilizce eğitiminde akreditasyon olan ilk dil okuludur. Şu anda Londra’da iki ve Canterbury’de bir olmak üzere İngiltere’de toplamda 3 merkezi bulunuyor. Ayrıca İsveç’de,Tayland, Arabistan ve Ürdün’de de merkezleri bulunuyor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com